WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Ga naar website van land

Terug naar boven

Conforme liftoplossingen

EN 81-20 en EN 81-50 normen voor veiligheid en toegankelijkheid

De Europese normen EN 81-20 en EN 81-50 voor het ontwerp en de fabricage van liften bieden aanzienlijke voordelen op het gebied van toegankelijkheid en veiligheid voor zowel passagiers als onderhoudstechniekers. Alle liftoplossingen van KONE voldoen aan deze vereisten.

Toegankelijke liften: EN 81-70 conforme oplossingen

De norm EN 81-70:2018 definieert liftbesturingen, -afstanden, -afmetingen, -contrasten en -accessoires die de toegang voor mensen met rolstoelen of loophulpmiddelen vergemakkelijken. KONE MonoSpace® 700 DX, KONE MonoSpace® 500 DX, KONE MonoSpace® 300 DX, KONE TranSys™ DX en KONE MiniSpace™ DX liften zijn allemaal beschikbaar met EN 81-70-2018 conformiteit.

Vandaalbestendige liften: EN 81-71 conforme oplossingen

EN 81-71 naleving is beschikbaar om KONE MonoSpace® 500 DX en KONE MonoSpace® 700 DX liften in gebouwen, die onderhevig kunnen zijn aan vandalisme, te beschermen. Vandaalbestendige oplossingen omvatten materialen en accessoires die duurzaam zijn, een beperkte ontvlambaarheid hebben en waterbestendig zijn.

Brandweerliften: EN 81-72 conforme oplossingen

Onze oplossingen voor EN 81-72 conforme liften omvatten valluiken en ladders voor reddingsoperaties. Alle elektrische en controleapparatuur, hun behuizingen en werking van de lift in geval van brand voldoen aan de vereisten van de norm. Standaardconforme oplossingen zijn beschikbaar voor KONE MonoSpace® 500 DX en KONE MonoSpace® 700 DX.

Gerelateerd