WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Ga naar website van land

Naar boven

Waarom een retrofit lift van KONE?

EEN RETROFIT LIFT VOEGT WAARDE TOE

Een retrofit lift verhoogt de waarde van uw gebouw, dit maakt het gebouw interessant voor potentiële kopers en huurders, en verbetert de toegankelijkheid.

EEN LIFT VERHOOGT DE LEVENSKWALITEIT

Een lift maakt het makkelijker voor mensen om veilig in het gebouw te bewegen, hierdoor kunnen ouderen mensen langer thuis blijven wonen en zijn de bovenste verdiepingen voor iedereen te bereiken.

EEN BETROUWBARE PARTNER

Een ervaren partner, die met een duidelijk plan komt, is een slimme keus. Een nieuwe lift geïnstalleerd, zonder gedoe, op tijd en binnen het budget. Na het testen en de overdracht, adviseren wij u over de juiste onderhoudsmogelijkheden.

HET IS EENVOUDIGER DAN U DENKT!

Een nieuwe lift installeren is zelfs makkelijker dan veel andere renovatieprojecten. We doen jaarlijk duizenden lift moderniseringen wereldwijd - snel, soepel en met minimale overlast voor bewoners, huurders en bezoekers. Elke modernisering is uniek, wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw gebouw.

KONE retrofit liften

ProductBeschrijvingSnelheid:Max. afstand:Max. gewicht:
Max. personen:Max. aantal liften in groep:
KONE MONOSPACE® 500Machinekamerloze lift geschikt voor volledige vervanging in lage en middelhoge woon- en commerciële gebouwen. 1.75 m/s
70 m
1150 kg
tot 15 personen
4
KONE ECOSPACE™Ruimtebesparende lift voor woongebouwen zonder lift0.6 m/s
30 m
675 kg
tot 9 personen
1

ELK HUIS VERDIENT EEN LIFT

Een retrofit lift installeren - stap voor stap

Wij begeleiden u bij iedere stap en coördineren het volledige installatieproces van begin tot einde. We wijzen een projectmanager aan die verantwoordelijk is voor onderaannemers, zoals elektriciens, en ervoor waakt dat alles op tijd en binnen het budget wordt afgerond.

Besluitvorming

De eerste stap is het verzamelen van informatie over geschikte liftoplossingen voor uw gebouw, vergunningen en subsidies en het opstellen van een ruwe kostenraming. Wij kunnen u met dit proces helpen.

Financiering

Vervolgens moet u gaan nadenken over de financiering van het project en over de aanvraag van eventuele subsidies.

Planning

Tijdens de planningsfase bepalen we de locatie van de lift, creëren we de architectonische en technische ontwerpen voor de schacht en het ontwerp voor het liftinterieur, en zorgen we ervoor dat alle relevante vergunningen binnen zijn.

BOUW

Deze fase omvat de voorbereiding van de locatie, de installatie van schacht en lift en de eindschoonmaak. Voordat we de lift aan u overdragen, voeren we een volledige veiligheids- en prestatie-inspectie uit.

ONDERHOUD

Met onze preventieve onderhoudsdiensten kunt u ervoor zorgen dat uw lift betrouwbaar functioneert tijdens zijn volledige levensduur. Bij eventuele problemen krijgen onze ervaren plaatselijke monteurs uw apparatuur snel weer aan de praat, waarbij overlast voor de bewoners tot een minimum wordt beperkt.

De beste lift voor uw gebouw!

Vind de lift die bij uw gebouw past

Wij kunnen in vrijwel elk gebouw een lift installeren De grootte en de vorm van het trappenhuis bepaalt of de installatie binnen of buiten het gebouw wordt geplaatst.
Installatie opties:

  • In het trappenhuis, met aan beide zijden een trap
  • In het midden van de trap
  • De trap gedeeltelijk vervangen en uitbreiden buiten het gebouw
  • In een vooraf gebouwde schacht aan de buitenmuur. De schacht is al gebouwd en hoeft enkel op de juiste plaats getild te worden, dit kan tijd en geld besparen.

Ontwerp kiezen

We vinden de oplossing die past bij het design van uw interieur en de architectuur van uw gebouw. U kunt het schacht materiaal kiezen dat het beste bij het interieur van uw gebouw past en bij de vloer en muur van de lift.

Financiën

Veel Europese landen verstrekken subsidies ter dekking van maar liefst 60-70% van de totale kosten van de installatie van een lift. Normaal gezien neemt de bewonersvereniging een lening en financiëert de terugbetalingen via de maandelijkse servicekosten. Bewoners beslissen hoe ze deze kosten delen. Wij adviseren u graag en helpen u bij het maken van een (voorlopig) budget. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.