WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Ga naar website van land

Terug naar boven

BESCHRIJVING

Andere conventionele liftbesturingssystemen registreren alleen de gewenste reisbestemming; ons bestemmingsbesturingssysteem houdt rekening met de gewenste bestemmingsverdieping en het aantal wachtende passagiers om gemak en efficiëntie aanzienlijk te verbeteren.

VOORDELEN

  • De beste prestaties en het hoogste passagiersgemak in één oplossing, mogelijk gemaakt door de meest vooruitstrevende en flexibele technologie op de markt
  • Duidelijke begeleiding, geen onnodige stops en minder drukke liften door mensen een lift toe te wijzen aan de hand van hun bestemmingsverdieping
  • Aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke bedieningspanelen, inclusief nieuwe touchscreens en mobiele apps voor smartphones
  • Eenvoudige integratie in KONE Access of systemen voor toegangscontrole van andere leveranciers

Highlights

TWEE TYPEN BESTEMMINGS- BESTURINGSSYSTEMEN

Bij het traditionele bestemmingsbedienings- systeem worden de liften alleen opgeroepen door middel van bedieningspanelen op de bestemmingen, terwijl met het hybride systeem zowel bedieningspanelen op de verdiepingen van de hoofdingangen als de normale bedieningspanelen in de liftkooien gebruikt worden.

BEDIENINGSPANELEN

Wij bieden een breed scala aan stijlvolle bestemmingsbedieningspanelen die gemakkelijk in gebruik zijn en het uiterlijk van de lobby en de liften verbeteren.

SMARTPHONE-APP

Met de mobiele app KONE RemoteCall™ kunnen passagiers de lift van overal in het gebouw oproepen met hun mobiele apparaat.

TABLET-APP

KONE RemoteCall™ met een vastgestelde startverdieping kan worden gebruikt als tijdelijk bestemmingsbedieningspaneel of door receptionisten om liften op te roepen voor gasten.

GEÏNTEGREERDE BESTEMMINGSBESTURING EN TOEGANGSCONTROLE

Om de veiligheid en doorstroming te verbeteren kan het KONE bestemmingsbesturingssysteem worden geïntegreerd in KONE Access of een systeem voor toegangscontrole van andere leveranciers.

TURNSTILES

Door onze turnstile-oplossingen te integreren in onze bestemmingsbesturingen en toegangsoplossingen, kunt u genieten van een samenhangend ontwerp, flexibele personalisatie en verbeterd comfort voor bezoekers en huurders

Tools en downloads

Meer tools en downloads

Gerelateerd