WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Ga naar website van land

Naar boven

Waarom KONE?

EEN INVESTERING DIE ZICH TERUG VERDIENT

KONE lift modernisering verbetert de veiligheid, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en uiterlijk van uw lift en zorgt voor een aanzienlijke besparing op energiekosten.

TEVREDEN GEBRUIKERS

Kiezen voor KONE geeft u een verbeterde betrouwbaarheid, toegankelijkheid en comfort - voor de levensduur van uw gebouw.

SOEPEL INSTALLATIE PROCES

Ons professioneel gemanaged installatieproces minimaliseert de overlast voor huurders en bezoekers.

Tools en downloads

Meer Tools en Downloads

KONE lift modernisering proces

Planning

Installatie

Oplevering

Voordelen van lift modernisering

Prestatie

Een gemoderniseerde lift functioneert beter. Het verkort wachttijden, verkleint het aantal storingen en vermindert de frustatie - met behoud van uw huidige lift. Er zijn minder reparaties mogelijk met een nieuwe, up-to-date besturingsunit en innovatieve machine , ontworpen voor een lange levensduur en energiebesparing. Geniet van de voordelen van vernieuwde liftdeuren en signalering, die betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn, en er goed uit zien.

Veiligheid

Veiligheid is onze top prioriteit - onze innovatieve verbeteringen maken uw installatie veiliger, dit verhoogt de gemoedsrust van u en de gebruikers. U profiteert van veiligheidsverbeteringen op diverse gebieden, zoals: beter functionerende cabinedeuren, grote stopnauwkeurigheid, verbeterde verlichting dat zorgt voor betere zichtbaarheid en een veilig gevoel, telefoonverbinding in de liftcabine, noodstroomvoorziening in geval van stroomuitval, en nog veel meer.

Toegankelijkheid

Goede toegankelijkheid is een van de belangrijkste kwaliteiten van een lift. Met de volledige vervanging van uw lift kunt u tot wel 50% meer ruimte creëren in de liftcabine. Met modernisering kunt u de opening van de liftdeuren vergroten zodat deze toegankelijker worden voor rolstoelen of kinderwagens. Een moeiteloze en soepele mensenstroom is prettig voor de gebruikers en zorgt dat het gebouw aantrekkelijk blijft voor huidige en toekomstige huurders, en de eigenaar.

Uitstraling

Een goed uitziende lift is een aanwinst voor uw gebouw en maakt de rit in de lift een prettige ervaring. U kunt een verouderde lift transformeren tot een moderne lift als onderdeel van het moderniseringsproject. Laat uw lift renoveren met stijlvolle, duurzame en eenvoudig schoon te maken materialen, zonder de lift te verzwaren. We bieden u verschillende, professioneel ontworpen cabine interieurs. Als alternatief kunt u kant-en-klare cabine ontwerpen aanpassen aan uw eigen wensen, of uw eigen design maken door materialen en accessoires te combineren.

Eco-efficientië

Modernisering kan significant de eco-efficientië van uw lift verbeteren. Wij bieden de energiezuinige KONE EcoDisc motor die aanzienlijk minder energie verbruikt dan traditionele tractie- of hydraulische liften. Profiteer van de voordelen van energiezuinige LED verlichting in de cabine en onze energiebesparend ritsysteem dat de energie, die vrijkomt tijdens het remmen, terug het systeem in brengt. Wij bieden ook stand-by opties, waar de cabine automatisch in de energiebesparingsmodus gaat wanneer de lift niet wordt gebruikt. U kunt geld besparen en uw CO2-voetprint reduceren.